ανασύρθηκαν νεκροί δυστυχώς

Αρχική

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανασύρθηκαν νεκροί..Δυστυχώς

Ανασύρθηκαν νεκροί..Δυστυχώς

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ ακόμα ένας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ελαφρά τραυματισμένοι άλλοι δέκα επιβάτες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε σπίτι.

Οι πρώτες εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο όπου σημειώθηκε ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Το 5 βαγόνια εκτροχιάστηκαν υπό άγνωστες συνθήκες, με τη μηχανή της αμαξοστοιχίας να προσκρούει σε κτίσμα του ΟΣΕ που βρίσκεται κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και εκμισθωνόταν σε ζευγάρι αλλοδαπών. Το ζευγάρι πρόλαβε να εγκαταλείψει το κτίσμα γρήγορα.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασωληνωμένος επιβάτης που επέβαινε στο τρένο ενώ άλλοι δύο διακομίζονται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Εθνικό Κέντρο ‘Αμεσης Βοήθειας της πόλης.

Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι άλλοι δέκα επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας είναι ελαφρά τραυματισμένοι και πρόκειται να μεταφερθούν στα νοσοκομεία ‘Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Προσπάθειες γίνονται ακόμη να απεγκλωβιστούν οι δύο μηχανικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα.


Επί τόπου βρίσκονται πυροσβέστες με 4 οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Πηγή: alexandriamou.gr, thestival.grloading…