ελλάδα ξέσπασε η μητέρα της στέλλας τι

Αρχική

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελλάδα Ξέσπασε η μητέρα της Στέλλας! Τι αποκάλυψε;

Ελλάδα Ξέσπασε η μητέρα της Στέλλας! Τι αποκάλυψε;

Είναι ασύλληπτο αυτό που μου συμβαίνει» λέει η Πόπη Εικοσπεντάκη στο protothema.gr – Ο πατέρας της Στέλλας τη δολοφόνησε κλείνοντας της τη μύτη και το στόμα – Τώρα λέει ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις και ζητά να τον εξετάσει νευρολόγος

Έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την αποκάλυψη της τραγωδίας στην Αγία Βαρβάρα με θύμα την 6χρονη Στέλλα που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πατέρα της και η μητέρα του μικρού κοριτσιού δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

Με τρεμάμενη φωνή και αβάσταχτο πόνο η μητέρα της μικρής Στέλλας ψελλίζει στο protothema.gr για το στραγγαλισμό της κόρης της από τον 61χρονο σύζυγό της: «Είναι ασύλληπτο αυτό που μου συμβαίνει. Δεν γνώριζα τίποτα».


Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης μιλώντας στο protothema.gr λέει ότι «ο θάνατος της μικρής Στέλλας ήταν ασφυκτικός. Ο πατέρας της, της έκλεισε τη μύτη και το στόμα αλλά δεν φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε κάποια βία».

Η Πόπη Εικοσπεντάκη δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε, παντρεύτηκε και πάλεψε μαζί του να αποκτήσει ένα παιδί θα έμελλε να είναι ο δολοφόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον η Πόπη και ο Γιάννης προσπαθούσαν πολλά χρόνια να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Ύστερα από πολλές εξωσωματικές κατάφερε το ζευγάρι να αποκτήσει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. stroumfaki.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ……Φρικτό ατύχημα για τον διάσημο ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ στη Βουλγαρία
Επόμενο άρθροΕΘΕΑΘΗ άγνωστο πλάσμα ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ από Έλληνες στρατιώτες!!!Δημοσιεύεται για πρώτη φορά!!!