μολισ ανακοινωθηκε εφυγε απο την ζωη 4

Αρχική

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ…..ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο…..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…..

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ…..ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο…..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…..

Εφυγε χθες από τη ζωή ο τραγουδοποιός Θοδωρής Παυλάκος. Συνεργάστηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλα κυρίως με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Ενδεικτικά κάποια από τα τραγούδια του: «Σαν τραγουδάκι», «Αλλάζεις», «Απόψε η νύχτα», «Έτσι σκληρά», επίσης σε κάποια τραγούδια είχε γράψει μόνο τους στίχους, όπως: «Σπάνε οι χορδές μου», «Είμαι εντάξει», «Ακόμα σ΄ αγαπώ».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο MusicHeaven δήλωνε: «Κατ’ αρχήν το έναυσμα ήταν οι καταβολές μου. Είχα πατέρα που έπαιζε μουσική. Παππού που τραγουδούσε. Η μητέρα μου είχε πολύ καλή φωνή. Άκουγα μουσική συνεχώς στο σπίτι. Με τη μόνη διαφορά ότι το ένα είδος με το άλλο δεν δένανε.

Δηλαδή παλιό λαϊκό ο Πατέρας μου, Σμυρνεϊκά η γιαγιά μου, εμένα μου άρεσε να ακούω Ροκ. Όλα αυτά ήρθαν και έγιναν ένα συνολάκι το οποίο το φοράω ή με φοράει… δεν ξέρω. Ήμουν πολύ μικρός όταν συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να τραγουδάω και ήξερα να τραγουδάω σωστά.


Πέθανε ο τραγουδοποιός Θοδωρής Παυλάκος

Σε ηλικία 5 – 6 χρονών το ήξερα ήδη, αλλά κιθάρα άρχισα να παίζω από καθαρά εσωτερική ανάγκη όταν πρώτο-άκουσα Beatles. Με συνεπήραν τόσο πολύ οι μελωδίες, που θεώρησα ότι αν δεν τις παίξω θα σκάσω και όλα έγιναν φοβερά γρήγορα.

Αυτοδίδακτος είμαι, δεν πήγα ποτέ ωδεία και τέτοια, αυτό έγινε σε ηλικία 17 χρονών και 18 χρονών πρωτοτραγούδησα σε κόσμο.» Πηγή: www.musicpaper.gloading…


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προηγούμενο άρθροΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ…..ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ……
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΧΥΡΟΣ Σεισμός τώρα….ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ…