Εσείς τα καθαρίζετε; 

Μπορεί το πλύσιμο των πιάτων, το καθάρισμα της τουαλέτας, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, ακόμα και το καθάρισμα των τζαμιών από τις άπειρες δαχτυλιές, να είναι στο καθημερινό πρόγραμμα, πολλές φορές ωστόσο ξεχνάμε να καθαρίσουμε άλλα σημεία του σπιτιού που γίνονται εστίες μικροβίων και βακτηρίων.

Ποια είναι αυτά;

Κάδος σκουπιδιών
Μπορεί να πετάμε τις σακούλες που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά, η τοποθέτηση μία καθαρής σακούλας όμως, δε σημαίνει ότι έχουμε κι έναν καθαρό κάδο. Ο κάδος των σκουπιδιών μαζεύει σκόνη και βακτήρια και ο συχνός καθαρισμός του είναι αναγκαίος.

Ποτήρι οδοντόβουρτσας
Η τουαλέτα, η μπανιέρα και ο νιπτήρας μπορεί να αστράφτουν από καθαριότητα, πολλές φορές όμως ξεχνάμε να καθαρίσουμε άλλα διακοσμητικά που βρίσκονται στο μπάνιο μας και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ένα από αυτά είναι και το ποτηράκι της οδοντόβουρτσας, το οποίο πολύ γρήγορα μαζεύει νερό και μικρόβια.

Καφετιέρα
Η καφετιέρα είναι από της συσκευές της κουζίνας που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Πόσο συχνά όμως την καθαρίζουμε; Η καφετιέρα χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα με νερό και ξύδι, τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.