«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα»

Για την ενασχόλησή του με την αστρολογία, τον σάλο που προκάλεσε αστρολογικός χάρτης του Ηλία Μίχου, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Το έχω αναφέρει και μέσα στο βίντεο που έχω κάνει για το διασυρμό μου. Αυτά ήταν να τα περάσω και η διαχείριση την οποία έκανα, αν δεν είχα την αστρολογία, με τις όψεις τις οποίες είχα, θα έπρεπε να είχα τινάξει τα μυαλά μου στον αέρα. Οι πιέσεις ήταν πολύ μεγάλες. Για ένα χρόνο ακόμα θα είμαι στην απομόνωση», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια σχετικά με τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, που έκανε: «Η κυρία Πατέρα βγήκε και είπε το αυτονόητο. Ότι “παιδιά, κάτι άλλο έχει πει, που δεν έχετε καταλάβει, κάπως λάθος διατύπωση έχει γίνει, ίσως κάτι δεν έχει γίνει αντιληπτό”. Αυτή είναι όλη η ιστορία».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη απάντησε: «Βεβαίως και έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, γιατί απαγορεύεται να μιλήσω για αστρολογικό χάρτη άλλου ατόμου. Έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει αρκετά πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί ξέρω, ότι θα μπούμε σε άλλες καταστάσεις».

Σχετικά Tags

Παύλος Χαϊκάλης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *