Παρέμειναν οι τρεις υποψήφιοι, έφυγε άλλος

Οικειοθελώς αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, αφήνοντας στο παιχνίδι για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη, Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευρυδίκη.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ’ την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Κάπως έτσι λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα μετά τα δύο ματς ασυλίας οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πέντε, οι τρεις υπάρχοντες θα έχουν κρατήσει τις ψήφους τους και το κοινό θα κληθεί να στηρίξει τους δύο νέους που θα προκύψουν στα συμβούλια.

Σχετικά Tags

Survivor

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.