apokalipsi vomva

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!!

Σε αυτές τις ιδαίτερα δύσκολες για την χώρα μας στιγμές αποκαλύπτω για την την αποκατάσταση της αλήθειας ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός το οποίο παραποιήθηκε κατά κόρον απο τις Ελληνικές αρχές για ευνόητους λόγους.

Την περίφημη εκπαίδευση Κούρδων ανταρτών στην Ελλάδα κατά την δεκαετία του ’90.

Η εκπαίδευση Κούρδων υπήρξε πραγματικό γεγονός και γινότανε σε απομακρυσμένη περιοχή της Β. Ευβοιας κοντά στον Λιμνιώνα. Η όλη διαδικασία ήταν φυσικά εις γνώσιν της τότε Ελληνικής κυβερνήσεως!

Μάλιστα αποκαλύπτω για πρώτη φορά δημοσίως ότι στην συγκεκριμένη περιοχή εκρύπτετο επι ενα μηνα και ο Οτσαλάν…

Ολοι στην περιοχή το γνωρίζουν και μπορούν να επιβεβαιώσουν το τι χτένισμα γινότανε στην περιοχή απο τούρκους πράκτορες. Ας είναι καλά ένας λεβέντης Ελληνας ο οποίος είχε την ευθύνη, το θάρρος και την γενναιότητα της όλης επιχείρησης και μάλιστα να αποπροσανατολίσει τους πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν, αυτόν ( τον Ελληνα!) και το κάμπ, μάλιστα αυτός ένα μεσημέρι έτρωγε σε παραλιακό ταβερνάκι ακριβώς δίπλα τους και τους άκουγε να ομιλούν στα Αγγλικά… με κάποιους όχι φυσικά Τούρκους…!

Τον έψαχναν και αυτός ήταν δίπλα τους, τούς έπιασε μάλιστα και κουβέντα, τούς κέρασε και κρασί και όταν αυτοί προσπάθησαν να του εκμαιεύσουν πληροφορίες, (τούς παρίστανε τον αγαθό…) τούς έστειλε στην Κύμη στο άλλο άκρο της Εύβοιας…!


Οσο για τον Οτσαλάν μερικοί «διπλοί» θα πρέπει να το βουλώσουν γιατί αυτοί συνέδραμαν στην παράδοσή του στούς Τούρκους…!

Ο γεννναίος αυτός Ελληνας προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να αποτρέψει τον Οτσαλάν να φύγει απο την Ελλάδα, αλλά κάποιοι προδότες τον είχαν πείσει. Βέβαια ο Οτσαλάν κάποια στιγμή θα μιλήσει σύντομα και θα επιβεβαιώσει την ιστορική πργματικότητα και το άτομο το οποίο τον βοήθησε τόσο πολύ…! Το Ελληνικο κράτος όμως τον περιποιήθηκε καταλλήλως, κυνηγώντας τον ανηλεώς επί χρόνια προς εξευμενισμό των «συμμάχων».

Και κάτι άλλο, η ΜΙΤ δεν έψανε μόνον για το κάμπ…. αλλά για τον Οτσαλάν τον οποίο με αριστοτεχνικό τρόπο το άτομο αυτό τον έκρυβε σε τροχόσπιτο στην φάρμα του. Μάλιστα έκανε και κάτι καταπληκτικό… Τους κάλεσε για καφέ στην φάρμα του 10 μέτρα απο το τροχόσπιτο… και ο Οτσαλάν άκουγε τις μεταξύ τους συνομιλίες στα τούρκικα!

Και για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία κάποια απο τα στελέχη της «Ελληνικής» τρομοκρατικής οργάνωσης όπως ο Παπαναστασίου, ο οποίος είχε εξοχικό στον Λιμνιώνα και ο Ψαραδέλης ο οποίος είχε και αυτός εξοχικό λίγα χιλιόμετρα πιό κάτω στην Χιλιαδού… έψαχναν και αυτοί να τούς βρούν (για λογαριασμό ποιών;) !!!

Βέβαια σε σχετικές «αποκαλύψεις» κάποιου Σέιντο Χαζάρ (πράκτορας των ΗΠΑ), «πρώην μέλους» της κουρδικής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, στο βρετανικό «Observer» της 28.9.97 προσπάθησε να συνδέσει την εκπαίδευση των Κούρδων απο την 17 Νοέμβρη !!! Απίθανα σενάρια… αποπροσανατολισμού και κάλυψης…!

Είπατε τίποτα; Γιατί λοιπόν δεν ομολογεί η Ελληνική πλευρά την αλήθεια αλλά απεναντίας προσπαθεί να την διαστρεβλώσει; Τόσο πολύ φοβούνται ή συμβαίνει …το αυτονόητο. Ας μνημονεύσω εδώ την πολύτιμη βοήθεια των Ρωσικών υπηρεσιών.

Μετά λόγου γνώσεως.

Πέτρος Ι. Φιλίππου


Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Το frappetime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
loading…