«Υπήρχαν άνθρωποι, τάχα της διανόησης και όταν έβλεπαν τα δύσκολα, έπεφταν στην κιτρινιά. Εσύ δεν έχεις καταδεχτεί να το κάνεις»

Μπηχτές σε άλλους παρουσιαστές, μέσω των εγκωμίων στην Ελένη Μεναγάκη, έριξε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στην κπομπή της στο Mega.

Ο ηθοποιός τόνισε πως είναι ξεχωριστό αυτό που έχει καταφέρει η Ελένη Μενεγάκη τόσα χρόνια χωρίς κιτρινισμό στη θεματολογία της κι εκείνη του απάντησε ότι την κάνουν πολύ ευτυχισμένη τα λόγια του.

Ο διάλογος που είχαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη: Βρε Θοδωρή μου, τι ωραίος που είσαι! Πόσο όμορφα περνάω όταν σε βλέπω!

Θοδωρής: Θέλω να σου πω κάτι που σου αντιστοιχεί. Είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη. Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντικό, Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ήταν τάχα πιο της διανόησης και όταν έβλεπαν τα δύσκολα, έπεφταν στην κιτρινιά. Εσύ δεν έχεις καταδεχτεί να το κάνεις ούτε μισή φορά.

Ελένη: Υπάρχει ένα μικρό κόστος σε αυτό, αλλά αυτό που εμένα με κάνει να αισθάνομαι καλά, να λειτουργώ καλύτερα και να κοιτάζω στα μάτια τον συνομιλητή μου…

Θοδωρής: Γι’ αυτό όλοι θέλουν να έρθουν στην Ελένη. Εμένα κάθε φορά που με ρωτάνε από την επικοινωνία «Πού θα πας;», το όνομά σου λέω. Επειδή δεν τα έχω πει και ποτέ, ισχύει αυτό που σου λέω. Ποτέ δεν με έχεις κάνει να νιώσω άβολα.

Ελένη: Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη. Αυτά να ακούω από εσάς κι εγώ θα φύγω ήσυχη κάποια στιγμή, εντελώς πια. Τι, θα είμαι για πάντα εδώ μέσα; Δεν γίνεται Θοδωρή μου. Εσύ αυτό που κάνεις μπορείς να το κάνεις για πάντα, εγώ δε νομίζω. Γιατί πραγματικά είναι χορταστική, υπέροχη η διαδρομή.

Σχετικά Tags

Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Αθερίδης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *