Μετά από δυο χρόνια οι συντελεστές θα αποχαιρετήσουν αύριο το τηλεοπτικό κοινό

Η σειρά «Μην ψαρώνεις» έκανε την εμφάνιση της στο τηλεοπτικό τοπίο πριν από δυο χρόνια και αμέσως… ψάρωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Η Σάντυ και ο Μανώλης συστήθηκαν στους τηλεθεατές και τους καθήλωσαν μπροστά στους δέκτες με τις περιπέτειες τους, τους καβγάδες και κυρίως τον έρωτα τους. Μία λάθος «όπισθεν» άλλαξε τις ζωές τους, τις ζωές των οικογενειών τους, τις γειτονιές στο Κερατσίνι και την Εκάλη, αλλά και την Ψαραγορά, για πάντα!

Από τότε, η Σάντυ και ο Μανώλης πέρασαν δια πυρός και σιδήρου και μαζί τους όλοι οι υπόλοιποι. Τελικά μπορούν δύο τόσο διαφορετικοί κόσμοι να συνυπάρξουν; Στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, μετά τον τσακωμό το «τέλος» είναι μονόδρομος για τη Σάντυ και τον Μανώλη. Αλλά η ζωή δε σταματάει μ’ έναν χωρισμό. Με μικρές ή με μεγαλύτερες αλλαγές συνεχίζεται.

Έτσι και στο Κερατσίνι, ο καιρός περνάει κι όλα μοιάζουν να επιστρέφουν «σχεδόν» στην κανονικότητα που υπήρχε πριν οι Αγραφιώτισσες έρθουν να ταράξουν τα νερά των Αραποστάθηδων! Είναι, όμως, πάντα προτιμότερη μια ήρεμη ζωή που κυλάει χωρίς έρωτα, χωρίς καβγάδες, χωρίς στεναχώριες ή μήπως χρειάζεται να ταράζονται τα νερά που και που;

Οι συντελεστές της σειράς που πέρασαν δύο χρόνια μαζί, γιόρτασαν το τέλος των γυρισμάτων με ένα πάρτι στο τηλεοπτικό σπίτι των «Αραποστάθηδων». Η συγκίνηση ήταν φανερή όλοι όμως είχαν να μοιραστούν πολύ όμορφες και αστείες αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.

Η σειρά αύριο Τετάρτη ρίχνει αυλαία, καθώς στις 21:45 θα ξεκινήσει να προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο.

Σχετικά Tags

ΑΝΤ1

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.