«Τον γνώρισα, όπως και τη Μαρία Μπακοδήμου, πριν 22 χρόνια»

Ξεκαθάρισε το… τοπίο ο Στέλιος Παρλιάρος με τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης απάντησε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με ζητάει. Στην τηλεόραση ήδη έκαναν μαγειρική πριν τα talent show. Τα talent show δεν είναι εκπαιδευτικά, αλλά έχουν βάλει τον κόσμο στην κουζίνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο show γιατί είμαι καλός, δεν θέλω να πικράνω τον κόσμο.

Εγώ είμαι ζαχαροπλάστης, δεν θέλω να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή. Αν μπείτε στη google, γράφουν ότι εγώ έχω παιδί με τον Φώτη. Αυτή είναι μια πολύ παλιά ιστορία και το έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές. Δεν μπορείς να κατακρίνεις κάποιον ή να λες κουτσομπολιά, τα οποία δεν ισχύουν», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος πρόσθεσε επίσης: «Εγώ με τον Φώτη είμαστε πολύ καλοί φίλοι, έχουμε κάνει παρέες, γλέντια, έχουμε ταξιδέψει. Τον γνώρισα, όπως και τη Μαρία Μπακοδήμου, πριν 22 χρόνια και γίναμε φίλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δύο φίλοι, επειδή είναι γνωστοί, επώνυμοι, έχουν κάνει γάμο και το παιδί είναι δικό τους. Αυτό είναι πολύ οξύμωρο».

Σχετικά Tags

Φώτης Σεργουλόπουλος Στέλιος Παρλιάρος

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.