Πέτρος Φιλιππίδης: Η καταγγελία του Φώτη Σπύρου και η απάντηση του δικηγόρου Δημητρακόπουλου.

Ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 σχετικά με τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρθηκε άσχημα στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή σε μία παράσταση και ότι γι’ αυτό το περιστατικό υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ.

Τις δηλώσεις του ηθοποιού Φώτη Σπύρου σχολίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Τα περιστατικά δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο κ. Φώτης Σπύρος. Κατ’ αρχήν δεν είχε κάποιο ρόλο σε εκείνη την παράσταση. Προφανώς μεταφέρει απόψεις και πληροφόρηση τρίτων. Μία υπόθεση που έλαβε χώρα το 2011, ξαφνικά έρχεται στην επικαιρότητα ενώ έχει ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η αποδεικτική διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά», είπε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού «αποδεικνύονται αίολες, σαθρές και ανυπόστατες. Σε κάθε περίπτωση του αποδίδουν κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος ηθοποιού που δυστυχώς δεν ζει. Αυτοί οι οποίοι καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι έξι άνθρωποι, δεν είναι 19. Δεν υπήρξε καμία κακοποιητική συμπεριφορά και δεν απέλυσε ο Πέτρος τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Ο παραγωγός της παράστασης απέλυσε τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Συνέβη μία λιποθυμία μεταξύ των θεατών. Όλοι οι ηθοποιοί αποσύρθηκαν, ο μόνος που έμεινε επί σκηνής ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής. Τον κάλεσε να αποσυρθεί και να ακολουθήσει τους συναδέλφους του, ο συγκεκριμένος δεν το αποδέχτηκε».

Και συμπλήρωσε: «Όταν αποκαταστάθηκε η υγεία της γυναίκας, συνεχίστηκε η παράσταση και έγινε ένα περιστατικό ήσσονος σημασίας ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Βογιατζή που του έκανε συστάσεις ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει τους άλλους ηθοποιούς. Στενοχωρήθηκε πολύ ο Πέτρος Φιλιππίδης γιατί βλέπει ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, ξαφνικά βλέπει να έρχεται όλως τυχαίως στην επικαιρότητα αυτό το περιστατικό».

«Όταν έγινε το γεγονός της αυτοκτονίας, συγκλονίστηκε κυριολεκτικά. Συνιστά ακραία συκοφαντία να προσπαθούν κάποιοι να συνδέσουν έστω και με έμμεσο τρόπο να συνδέσουν αυτό το τραγικό περιστατικό με ένα περιστατικό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τρεις μήνες πριν… Βλέπουμε ανθρώπους που δεν σέβονται τη μνήμη αυτού του παιδιού», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τι ποινές αντιμετωπίζουν Πισπιρίγκου, Αναγνωστόπουλος, Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.