«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανονισμοί»

Εντελώς αντίθετος με τον Βαλάντη είναι ο Νίκος Μουτσινάς για το χθεσινό σκηνικό στο Survivor, καθώς η τάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την έκανε να βάλει τα κλάματα. Ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ… δίκασε τον τραγουδιστή και έκανε λόγο για ηθικούς κανόνες που θα πρέπει να υπάρχουν σε αυτά τα ριάλιτι.

«Μας είπαν τι είπε; Όχι από αυτά που έχουμε μάθει και που έχει γίνει και σάλος. Είναι αυτά όντως; Εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι είπε, δεν ήμουν εκεί, ούτε και είδα κάτι. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, αλλά ξέρουμε ότι ειπώθηκε κάτι που έκανε την κοπέλα να βάλει τα κλάματα.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανονισμοί, οι οποίοι όταν θα ξεπερνιούνται να έχει το δικαίωμα η παραγωγή να λέει στον παίκτη “περάστε έξω”. Γιατί παράλληλα με το ότι κάνουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με κάποιο τρόπο κάτι επικοινωνούμε μέσα από αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για το Survivor και πρόσθεσε:

«Όταν γίνεται κάτι τέτοιο που είναι τόσο πληγωτικό για τον άλλον, για το κομμάτι της υγείας της κοπέλας, αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή έχει γίνει σάλος, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εκτός. Θα έπρεπε να υπάρχουν ηθικοί κανονισμοί που θα λένε ότι “αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση εδώ, παρακαλώ πολύ περάστε έξω”. Πρέπει να μπορέσει να έρθει μια ισορροπία με όλο αυτό που δίνουμε στον κόσμο από την τηλεόραση, το οποίο στο 98% είναι σκουπίδι, οπότε το 2% να είναι κάτι καλό. Το αφήνω εδώ».

Σχετικά Tags

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Survivor Βαλάντης Νίκος Μουτσινάς

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *