Ο πρόεδρος του ΣΕΗ θεωρεί ότι τέτοιες τοποθετήσεις είναι ανεπίτρεπτες

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε τηλεφωνική σύνδεση και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνιζε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα πρέπει να ψάξει καλύτερα το θέμα και πως εκτέθηκε με όσα είπε. Παράλληλα, είπε ότι πιστεύει στο τεκμήριο της αθωότητας, όμως «εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες».

«Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που έχει εκτεθεί με τις δηλώσεις του, έχουν εκτεθεί πολλοί. Με τη στάση τους είναι σαν να είναι στο πλάι αυτού που καταγγέλλεται και αυτό εμένα με απωθεί. Ναι μεν, υπερασπίζομαι το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι «είναι ξεκάθαρα πρόβλημα του Ρουβά, που πρέπει να το ψάξει καλύτερα. Δεν γίνεται τόσο καιρό να κάνουμε όλοι τόσες μάχες για να βγει η αλήθεια και τώρα να βγαίνουν τόσοι άνθρωποι και να εκφράζουν όλη αυτή την αγάπη».

Υπενθυμίζεται, πως ο Σάκης Ρουβάς μίλησε το Σάββατο (12/2) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων, είπε για τον Λιγνάδη πως «όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση».

Σχετικά Tags

Σάκης Ρουβάς Δημήτρης Λιγνάδης Σπύρος Μπιμπίλας

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.