Η κόρη της Άννας Βίσση μας έχει δείξει πολλούς χώρους της.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία γυναίκα πολύ cool που εύκολα γίνεσαι follower της στο Instagram. Γιατί; Γιατί πολύ απλά οι αναρτήσεις που κάνει δεν έχουν ενδιαφέρον μόνο για τις φωτογραφήσεις της αλλά και για τα caption με τα οποία τις συνοδεύει. Ως κόρη της Άννας Βίσση, έχει πάρει αρκετά πράγματα από τον χαρακτήρα της και κυρίως το χιούμορ και την άνετη διάθεσή της.

Μέσα από τις λήψεις που μοιράζεται, όμως, βλέπουμε και τους χώρους των σπιτιών της και, πριν από λίγες ώρες, συγκεκριμένα, έκανε ένα story μέσα από ένα από τα δωμάτιά της. Μπορεί να μη φαίνεται ολόκληρο, ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι έχει μία πολύ όμορφη διακόσμηση σε φωτεινούς χρωματισμούς.

Αυτή αποτελεί μία από τις πολλές που έχουμε δει ανά διαστήματα να ανεβαίνουν στο προφίλ της. Σε αυτές, βλέπουμε σημεία του σπιτιού της και από εκείνα μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για έναν πανέμορφο χώρο.

Στο προφίλ της, λοιπόν, έχουμε δει πολλές φορές την οικογένειά της, πόσο ωραία περνάνε μαζί και γενικά στιγμές από την καθημερινότητά της. Οι αναρτήσεις της γεμίζουν κατευθείαν με likes και σχόλια κι έτσι υπάρχει ένας μαμαδίστικος celeb λογαριασμός που ακολουθούν πολλοί.

Δες περισσότερα εδώ.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.