«Δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN ήταν καλεσμένη η Ελένη Γερασιμίδου την Πέμπτη. Η ηθοποιός μίλησε και για την συνεργασία που δεν ευοδώθηκε στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και μάλιστα τόνισε ότι στεναχωρήθηκε για την άσχημη τροπή που είχε.

Η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στεναχωρέθηκα πολύ και δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μην πούμε όμως κάτι άλλο, σας παρακαλώ πολύ».

«Δεν θέλω άλλο… Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Ποτέ. Μέχρι εκεί… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί είχα πει το «ναι» από τον περασμένο Γενάρη» πρόσθεσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

«Εγώ θεωρώ δυσφήμιση για μένα να βγουν λίγο πριν τα γυρίσματα και να πουν ότι έφυγα επεισοδιακά από τη δουλειά. Δεν έχω φύγει ποτέ» ξεκαθάρισε η Ελένη Γερασιμίδου και εξήγησε «Δεν πειράζει… Και έκλαψα και ανέβασα και πίεση… Τελείωσε το σίριαλ και τελείωσε πολύ πιο γρήγορα από όσο μου ζητούσαν εμένα να κάνω».

Σχετικά Tags

Ελένη Γερασιμίδου Γιώργος Καπουτζίδης





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *