Η ίδια επικαλέστηκε την ανεπαρκή έρευνα σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων

Τη διακοπή της συνεργασίας με ηθοποιό, η οποία αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά της Covid-19, αποφάσισε εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών στη Γερμανία, επικαλούμενη την υποχρέωση εφαρμογής μέτρων δέουσας επιμέλειας και την επαγγελματική δεοντολογία.

Η αυστριακή Εύα Χέρτσιγκ αποκλείστηκε από την παραγωγή της σειράς θρίλερ «Αστυνομικές Ιστορίες από την Στυρία», η οποία επρόκειτο να προβληθεί από το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και την αυστριακή δημόσια τηλεόραση ORF. Το σενάριο θα πρέπει τώρα να προσαρμοστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το γεγονός, ότι δεν θα συμμετέχει η ηθοποιός, η οποία επρόκειτο να υποδυθεί μια εμπειρογνώμονα της Αστυνομίας.

Η ίδια η Χέρτσιγκ μιλώντας στην εφημερίδα BILD, δικαιολόγησε τη στάση της, τονίζοντας ότι θεωρεί, πως δεν έχει γίνει επαρκής έρευνα για τα εμβόλια κατά της Covid-19. «Η απόφαση δεν μου ήταν εύκολη, διότι συνεπάγεται απώλεια εισοδήματος, που είχα υπολογίσει. Είμαι ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, τα οποία πρέπει φυσικά να φροντίσω. Αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να υποκύψω. Επομένως, δεν θα εμβολιαστώ, ανεξαρτήτως του διακυβεύματος», δήλωσε η ηθοποιός και σημείωσε, ότι γνωρίζει πως θα χαρακτηριστεί ακροδεξιά ή αρνήτρια του κορονοϊού, αλλά «και οι δύο (χαρακτηρισμοί) είναι τόσο σκληροί, όσο και λάθος».

Σε συνέντευξή της στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Χέρτσιγκ ανέφερε, ότι η ανησυχία της σχετικά με τα εμβόλια αφορά το ενδεχόμενο σοβαρών παρενεργειών.

Σχετικά Tags

κορονοϊός Ηθοποιός

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *