Έξαλλος έγινε ο δικηγόρος με δημοσιογράφο που τον διέκοψε ενώ μιλούσε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Την «έκρηξη» του Αλέξη Κούγια προκάλεσε στον «αέρα» της εκπομπής Open Weekend η διακοπή του από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μηλιόγλου, ενώ μιλούσε για τον πελάτη του, κατηγορούμενο για βιασμούς, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο δικηγόρος υποστήριξε, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει την συνείδηση του αθώου κι ότι θα στραφούν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, για να ζητηθεί αποζημίωση, αφού δεν ακούστηκε η άποψή του, για όσα κατηγορείται. Στην πορεία της κουβέντας ο Δημήτρης Μηλιόγλου διέκοψε τον Αλέξη Κούγια για να του κάνει μια ερώτηση κι αυτό προκάλεσε την έκρηξη του δικηγόρου.

«Μην με διακόπτετε. Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα, μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω. Με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα, ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια. Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτης σας και με διακόπτετε;» είπε σε έξαλλη κατάσταση ο δικηγόρος.

Ο δημοσιογράφος του απάντησε: «Να κάνουμε διάλογο, γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα».Σχετικά Tags

Open Δημήτρης Λιγνάδης Αλέξης Κούγιας

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.