«Μια συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή. Έχουν πολλά για να λογοδοτήσουν»

Εγκλωβισμένος έμεινε για σχεδόν 17 ώρες στην Αττική Οδό ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος σήμερα απουσιάζει από την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN.

«Ίσως η αργία να ήταν λύση από χθες. Τελικά αναρωτιέται κανείς τι λειτούργησε σωστά. Μετά από 17 ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Εδώ χρησιμοποιήσαμε μία από τις εξόδους, βοήθησε και ο στρατός μετά την παραδοχή της Αττικής Οδού, ότι είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Όταν μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε ήταν τόσο παγωμένα τα οχήματα γιατί είχαμε σβήσει τα κλιματιστικά, κινδυνεύαμε να μείνουμε από βενζίνη. Είχαμε παγώσει. Αρκετοί τα κλείδωσαν και έφυγαν, γύρω στα 200 άτομα. Έχουν μείνει ακόμα πολλοί πίσω. Ήταν μια απίστευτη περιπέτεια, πολύ δύσκολες ώρες.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να εγκλωβιστούμε στον πιο ακριβοπληρωμένο δρόμο της Ελλάδας, σε ένα κολαστήριο 5 αστέρων, σε αυτό είχε μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η Αττική Οδός» είπε.

«Μια συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή»

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπήρχε πολύς κόσμος χωρίς να έχει καν φορτιστή. «Κάποια στιγμή τελείωσαν και ο καφές και το νερό και τα τσιγάρα. Ο καθένας βοηθούσε όπως μπορούσε. Ήμασταν σε απόγνωση μετά από κάποια ώρα».

«Ντροπή τους» είπε για την ανακοίνωση της Αττικής Οδού. «Μια συγγνώμη θα ήταν μια καλή αρχή. Έχουν πολλά για να λογοδοτήσουν» ανέφερε. Όπως του είπε η Ευλαμπία Ρέβη οι δημοσιογράφοι του σταθμού κοιμήθηκαν στο κανάλι για να μεταδίδουν όσα συμβαίνουν. […] «Ήξεραν τι ερχόταν. Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Συγγνώμη που λείπω σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, που ήταν καθ’ οδόν για το σπίτι του.

Σχετικά Tags

Αττική Οδός κακοκαιρία Ελπίδα Άκης Παυλόπουλος

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.