Τι προβλέπει η συμφωνία

Συμφωνία με τη Sony Pictures ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη η Walt Disney Co για την προβολή νέων ταινιών του «Spider-Man», αλλά και άλλων ταινιών μέσω της προσφοράς υπηρεσιών τεχνολογίας streaming, αλλά και των τηλεοπτικών δικτύων της Disney στις ΗΠΑ, μετά την προβολή τους από το Netflix.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Disney εξασφάλισε επίσης, δικαιώματα για την προβολή εκατοντάδων παλαιότερων ταινιών της Sony πολύ πιο σύντομα, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών «Jumanji» και «Hotel Transylvania».

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει ένα σημαντικό αριθμό ταινιών της Sony στη συνδρομητική υπηρεσία βίντεο Hulu, που θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιούνιο.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Τι προβλέπει η συμφωνία

Στη συμφωνία προβλέπεται ότι η Disney θα μπορεί να προσφέρει νέες ταινίες της Sony, συμπεριλαμβανομένων νέων ταινιών «Spider-Man» της Marvel, αλλά και της σειράς ταινιών «Venom» αρχής γινομένης από το 2023.

Οι ταινίες θα προβάλλονται πρώτα στους κινηματογράφους, ενώ θα κυκλοφορούν και σε DVD, αλλά και σε υπηρεσίες video-on-demand.

Στο επόμενο στάδιο, θα προβάλλονται από το Netflix για μία αποκλειστική περίοδο 18 μηνών, πριν φτάσουν στην υπηρεσία Disney+ ή άλλες πλατφόρμες της Disney.

Η συμφωνία καλύπτει νέες ταινίες της Sony που θα προβληθούν αρχικά στους κινηματογράφους μεταξύ του 2022 και του 2026. Έτσι, συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Morbius» της Marvel, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Where the Crawdads Sing», το θρίλερ του Μπραντ Πιτ «Bullet Train», αλλά και μια νέα ταινία της σειράς κωμωδιών «Bad Boys».

Η Netflix έκλεισε μία σχετική συμφωνία με τη Sony νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Σχετικά Tags

Walt Disney Spiderman Sony Streaming

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *