Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την παρουσία της στην  πρωινή ζώνη του Alpha, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του καναλιού με τα «Μεσάνυχτα», όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο σταθμός.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στην επιστροφή της, μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Με αυτή τη φωτογραφία κ ένα δελτίο τύπου που θα παραθέσω κ πιο κάτω, ο alphatv ανακοινώνει κ επίσημα πλέον αυτό που μήνες τώρα γνωρίζαμε οι άνθρωποι του. Επιστρέφουν τα «μεσάνυχτα»… την αγαπώ αυτή την εκπομπή γιατί αγαπώ να μαθαίνω από τους ανθρώπους… όλοι μα όλοι έχουν κάτι να πουν. Άλλοι, ιστορίες κ γεγονότα που τους έφεραν στο επίκεντρο κ άλλοι πράγματα για τη ζωή τους που εμείς δεν γνωρίζαμε. Ακόμα κ πρόσωπα που έχουμε ακούσει να μιλούν ξανά κ ξανά, ακόμα κ αυτά, πάντα κάτι θα έχουν καινούργιο να πουν. Μ αρέσει να ακούω τους ανθρώπους. Να τους παρατηρώ όταν μιλούν, να βλέπω το βλέμμα τους, τις κινήσεις τους, τη στάση τους, να αφουγκράζομαι τις παύσεις τους κ τις σιωπές τους.

Δεν έχω ποτέ μπροστά μου έτοιμες , γραμμένες ερωτήσεις για τους καλεσμένους μου. Δεν ζήτω ποτέ από τους συνεργάτες μου να μου γράψουν τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Όσο λιγότερα ξέρω γι τους ανθρώπους που κουβεντιάζω τόσο πιο πολύ απολαμβάνω τη διαδικασία . αγαπώ τα «μεσάνυχτα» γιατί με βοηθούν μέσα από τις εξομολογήσεις τους οι άνθρωποι. Και αυτό που κάποτε κέρδιζα ταξιδεύοντας , μιλώντας με τον άγνωστο συνεπιβάτη δίπλα μου, ή πιάνοντας γνωριμία με ανθρώπους από ξένες χώρες το κάνω πλέον κ στη δουλειά μου. Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, από εκείνος που αντιπαθείς ( κ αυτό λέει πολλά από μόνο του) μέχρι εκείνον που θαυμάζεις, από αυτόν που γνωρίζεις καλά μέχρι εκείνον που δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου, από εκείνον που για κάποιο λόγο κάποιοι τον κοιτούν περίεργα μέχρι τον πιο «αόρατο» για μερικούς, άνθρωπο, όλοι μα ΟΛΟΙ πάντα κάτι έχουν να πουν…

Να το λοιπόν κ επίσημα

«Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha. Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη.»

Σχετικά Tags

Alpha Ελεονώρα Μελέτη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.