«Ξεχνά ότι έγινε πλούσιος και διάσημος από αυτή την περσόνα»

Βγήκαν τα… μαχαίρια στο J2US , στο οποίο το κλίμα ανάμεσα στους κριτές και τους διαγωνιζόμενους δεν είναι καλό. Η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε… επίθεση στον Σταμάτη Φασουλή και στη Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη.

«Η κριτική επιτροπή είναι εκεί για να κάνει κριτική και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν τραγουδάω για την κριτική επιτροπή, αλλά για τον τηλεθεατή. Δεν με ενδιαφέρει το μηδέν, όμως δεν μπορείς να λες τέτοιες χοντράδες και να θίγεις τη γενιά μου, τη γειτονιά μου, τους γονείς, την πατρίδα μου», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αλήθεια είναι πως δεν περίμενε κανείς την κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου. Κάνεις ένα performance και περιμένεις να βαθμολογηθείς για αυτό, και όχι για το προηγούμενο. Οι κόρες μου μού είπαν να έχω υπόψιν μου ότι δε ζω στην Αμερική. Δε θα το βάλω κάτω».

Για τον Σταμάτη Φασουλή, η Μάρα Μεϊμαρίδη απάντησε: «Ο κ. Φασουλής έχει ξεχάσει ότι έγινε πλούσιος και διάσημος από αυτή τη συγκεκριμένη περσόνα. Έγραψα την περσόνα για το Φασουλή και δεν το εκτίμησε, βρήκε μίζερη τη Μαίρη Παναγιωταρά;».

Σχετικά Tags

J2US Μαρία Μπακοδήμου Μάρα Μεϊμαρίδη Σταμάτης Φασουλής

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *