Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού
Τι χρειαζόμαστε:
- 4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου
- 4 φύλλα κρούστας
- λάδι για τηγάνισμα
- 2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
- 4 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι
Πώς το κάνουμε:
- Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα. Δίπλώνετε σα φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.
- Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κ.σ. νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
- Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
- Περιχύνετε με 1½ κ.σ. σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
Εδώ σχολιάζεις εσύ
Το frappetime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
loading…