ΑΤΜ3-640x364

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ CAPITAL CONTROLS ΤΩΡΑ

Τράπεζες: Νέες αλλαγές έρχονται στα capital controls - Ανοίγουν οι αγορές μέσω internet

Αίρονται σταδιακά τα εμπόδια από τα capital controls στη χρήση του πλαστικού χρήματος στο εξωτερικό ή για αγορές μέσω ίντερνετ.

Σήμερα για τις αγορές υπάρχουν μόνο δύο όρια. Το πρώτο είναι το όριο της κάρτας σας, δηλαδή το μηνιαίο όριο μείον τις αγορές που έχετε ήδη κάνει χρησιμοποιώντας την κάρτα. Αν για παράδειγμα το όριό σας είναι 2.000 ευρώ και έχετε πραγματοποιήσει αγορές 1.000 ευρώ, τότε έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αγορές άλλα 1.000 ευρώ είτε στο εξωτερικό, είτε μέσω του ίντερνετ.

Προσοχή στο σημείο αυτό γιατί μπορεί να βρεθείτε ενώπιον του δεύτερου ορίου, που είναι το ύψος των ημερήσιων συναλλαγών που έχει η τράπεζά σας με το εξωτερικό.

Αν αυτό έχει εξαντληθεί, τότε μπορείτε την αγορά σας να την πραγματοποιήσετε την επόμενη ημέρα. Αν αυτό το κάνετε αρκετά νωρίς είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσετε το δεύτερο εμπόδιο.

Οσον αφορά στις αναλήψεις χρημάτων με τη χρήση της κάρτας, παραμένει το εβδομαδιαίο όριο των 420 ευρώ.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Το frappetime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.