Σε αντίθεση με τη φρουκτόζη που περιέχεται στα φρούτα, η φρουκτόζη στα γλυκά ροφήματα, συνδέεται με καρδιομεταβολικές διαταραχές, σύμφωνα με νέα μελέτη. 

Η μεγάλη πρόσληψη φρουκτόζης μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη διαβήτη και παχυσαρκίας.

Στη νέα έρευνα επιστήμονες εξέτασαν τη σχέση μεταξύ της πρόσληψης φρουκτόζης από διάφορες διατροφικές πηγές και των βιοδεικτών καρδιομεταβολικών παθήσεων και φλεγμονής.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *