Πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής σε βίντεο που προβλήθηκε ενώ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή

Σε πολύ δύσκολη θέση ήρθε ο Ηλίας Μπόγδανος στην εμπομπή Love it του ΣΚΑΪ, όταν προβλήθηκε βίντεο με άσχημα σχόλιά του για τη σχέση του με τον νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δεν κρύφτηκε και παραδέχτηκε ότι ντράπηκε για τη στάση του σε εκείνο το σημείο.

«Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν είχαν φύγει τα παιδιά στα μεγάλα έπαθλα για Μαϊάμι. Ένιωσα ότι έχανα τον εαυτό μου τελείως. Ένιωθα μια τοξικότητα μέσα μου. Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν μίλησα άσχημα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Όταν συζητάς ένα πράγμα συνέχεια, το κρατάς μέσα σου. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Το καλό είναι ότι επειδή ένιωθα τύψεις, έπιασα τον Σάκη και του μίλησα ανοιχτά “φίλε είχα ξενερώσει τέρμα που με κέρδιζες“…», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε στο παράθυρο ο Σάκης Κατσούλης.

«Ντρέπομαι Σάκη. Το είδα τώρα και στην τηλεόραση πρώτη φορά», είπε ο Ηλίας. «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα» του απάντησε ο νικητής του Survivor. «Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σας βλέπω σαν εχθρούς» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σχετικά Tags

Ηλίας Μπόγδανος Σάκης Κατσούλης Survivor

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.