«Έχω ένα ωραίο βεστιάριο με στολές κοριτσίστικες, αυτό είναι αλήθεια»

Για τις  επικείμενες γιορτές, τα πάρτι και τις Απόκριες, ήρθε η συζήτηση στη σημερινή εκπομπή «Ελένη» στο Mega με την Ελένη Μενεγάκη να εκφράζει τον προβληματισμό της για την μικρή της κόρη, Μαρίνα, και τον αν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γιορτάζουμε, καθώς τα τελευταία χρόνια λόγω πανδημίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση. Η ίδια, πάντως, αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της μεταμφίεση.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή έχω πολλές στολές στο σπίτι από όλα τα χρόνια =μαζευόντουσαν δεν τις πετάς, μια φορά τις βάζουν δύο, οπότε η μία της άλλης της παράλλης και κάποια καινούρια και λοιπά-, έχω ένα ωραίο βεστιάριο με στολές κοριτσίστικες, αυτό είναι αλήθεια και κατά καιρούς πάει και βάζει.

Το θέμα Απόκριες, όμως, το έχει στο μυαλό της; Καταλαβαίνει τι είναι αυτό για εμάς; Τα έθιμά μας, τι κάνουμε, τι τρώμε, πώς ντυνόμαστε, γιατί ντυνόμαστε.

Εγώ σου λέω τις περίμενα τις Απόκριες να βάλω τα… πάντα κοριτσίστικα, βασίλισσα, πάντα ήμουν… τέτοια πράγματα έβαζα και κραγιόν. Και μου έμεινε».

Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ανέβασε το zappit.

Σχετικά Tags

Απόκριες Ελένη Μενεγάκη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.