Η διάσημη ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση στο show της επίσης ηθοποιού, Drew Barrymore.

Η 62χρονη ηθοποιός Σάρον Στόουν μίλησε πρόσφατα με την συνάδελφο και πολύ καλή της φίλη Drew Barrymore , εκμυστηρεύοντας τη στάση της απέναντι στους άντρες και τα ραντεβού. «Τελείωσα με αυτά. Τελείωσα με τα ραντεβού» ξεκαθαρίζει γι’ ακόμα μια φορά και δηλώνει πως επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια στο να περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Μιλώντας στο «The Drew Barrymore Show», η δύο φορές διαζευγμένη ηθοποιός είπε ότι βρίσκει τα ραντεβού χωρίς ουσία και πως δεν αξίζουν τον χρόνο της. «Έχω τελειώσει με τα ραντεβού», είπε στη Barrymore. Η star δήλωσε ότι προτιμά ξεκάθαρα να σπαταλά τον χρόνο της μόνο με όσους ανθρώπους νιώθει πως έχουν κάτι να της δώσουν. «Δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Αν μιλήσουμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα».

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Sharon Stone παντρεύτηκε τον παραγωγό Michael Greenburg το 1984, όπου χώρισαν τρία χρόνια αργότερα. Η star έπειτα από 4 χρόνια παντρεύτηκε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν το 1998 με τον οποίο χώρισε το 2004. Αμερικανίδα ηθοποιός έχει τρεις γιους από τους γάμους αυτούς τους οποίους όπως δήλωσε είναι αποφασισμένη να φροντίσει να μεγαλώσουν συναισθηματικά. «Υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις σχετικά με τη δύναμη και τι σημαίνει να είσαι αρσενικός και τι σημαίνει να είσαι ισχυρός ή σημαντικός», είπε. «Προσπαθώ να διδάξω στα αγόρια μου ότι οι ιδέες που έχουν μεταδώσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός μπορεί να μην είναι απολύτως σωστές και να μην τους ωφελήσουν τελικά στη ζωή τους».Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.