Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη με την Φωτεινή και την Χριστίνα προχώρησαν το σχέδιο της απόδρασης, αλλά η Χατζίδου βρήκε το κλειδί.

Ο Λάμπρος απείλησε την Μυρσίνη, αν ο Βόσκαρης δεν σταματήσει να βασανίζει την Ελένη στη φυλακή, ενώ η Δρόσω συνάντησε τον Φίλιππο τυχαία στο δρόμο και του πρότεινe να πλαγιάσουνε με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας επισκέφτηκε τον συνεταιρισμό, όπου εκεί ήταν και ο Μιλτιάδης.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη.

Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές, που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

Σχετικά Tags

Άγριες Μέλισσες

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.