
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά το κέικ πριν περιχύσουμε το γλάσο.
ΥΛΙΚΑ:
Υλικά για το κέικ
25 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
60 ml. νερό
180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 γρ. μπέικιν πάουντερ
2 γρ. αλάτι
230 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
4 μέτρια αυγά
2 κ.σ. γάλα πλήρες
Υλικά για το γλάσο:
90 γρ. σοκολάτα γάλακτος ψιλοκομμένη
25 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ. σιρόπι αγαύης
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com