«Παίρνω πολλή αγάπη», παραδέχθηκε ο ηθοποιός

Για πρώτη φορά ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχθηκε δημόσια τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή… Ο καταξιωμένος ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ και ήταν αποκαλυπτικός.

«Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο. Μπόρα είναι θα περάσει. Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης σχετικά με την μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχτηκε ότι είναι ευτυχισμένος και πως παίρνει πολλή αγάπη από την Δέσποινα Βανδή. «Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είπε.

Σχετικά Tags

Βασίλης Μπισμπίκης Στούντιο 4 Δέσποινα Βανδή

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.