Καρκίνος ήπατος: Τι πρέπει να προσέχετε στη διατροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο


Ο καρκίνος του ήπατος λόγω συσσώρευσης λίπους στο ήπαρ, το οποίο σχετίζεται με τη μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος, έχει αυξηθεί παγκοσμίως.

Παράγοντες κινδύνου για την αύξηση του λίπους στο συκώτι είναι η υπερκατανάλωση τροφής και η καθιστική ζωή.

Η πρόγνωση της μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος αποτελεί σημαντικό βήμα για τον περιορισμό του καρκίνου αλλά και της κίρρωσης του ήπατος.



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *