Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει την Κυριακή;

Σε δυόμιση εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου πραγματοποιείται ο τελικός του Survivor, όμως δεν θα αντέξουν όλοι μέχρι τότε. Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Με την καλή του φίλη Καρολίν Ζακλίν Καλύβα να έχει αποχωρήσει από το Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος καταρρέει μπροστά στην κάμερα, όπως τονίζεται στο zappit.

Ο ίδιος, κάνοντας έναν απολογισμό, ξεσπά σε κλάματα και αναφέρει τα εξής: «Μου έχουν λείψει καταστάσεις και ότι όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά από εκεί που ήμασταν σε μια παραλία η κόκκινη ομάδα έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτόν τον πανικό που ήταν τόσα άτομα εδώ πέρα, στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos την πρώτη…

Μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να είναι πολύς ο καιρός και να μου έχουν λείψει οι δικοί μου, αλλά μου φαίνεται σαν χθες που ήρθα εδώ. Είναι το σπίτι μου αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε πολύ λίγο».

Στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του Survivor που παίζει ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ, βλέπουμε πως ο Ηλίας Μπόγδανος είναι σε άθλια κατάσταση την ώρα του Συμβουλίου του Νησιού και με κατακκόκινα, πρησμένα από το κλάμα μάτια, λέει: «Επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις όντως έχουν μείνει εδώ πέρα, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι που έχω κρατήσει, πώς μπορείς με έναν άγνωστο να έρθεις τόσο κοντά. Συνειδητοποιώ πως όλο αυτό τελειώνει, Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω».

Υπάρχει και αποχώρηση

Ο Σάκης Κατσούλης έχοντας καταφέρει το απόλυτο αυτή την εβδομάδα, καθώς κέρδισε και τις τρεις ατομικές ασυλίες, έστειλε στον τάκο πρώτη την Ελένη Χαμπέρη, δεύτερο τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τρίτο τον Γιώργο Κόρομι.

Πολλά ακούγονται ότι η αποχώρηση αύριο, Κυριακή (20/6), θα είναι… θηλυκού γένους, αλλά μένει να δούμε τι θα συμβεί…

Σχετικά Tags

Ηλίας Μπόγδανος Survivor

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.