Μετά από 5 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας εμφανίστηκε ο τραγουδιστής στο… γυαλί

Έκπληξη ήταν η αποψινή παρουσία του Νίνο στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

«Έχω να βγω 5 χρόνια στην τηλεόραση και σήμερα έχουμε 22/02/2022, ήθελα πολύ να βγω», είπε ο Νίνο κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Νίκο Μουτσινά, στο Καλό Μεσημεράκι. Νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε εισβάλει στο πλατό, αφήνοντας τον παρουσιαστή με το στόμα ανοιχτό.

Ο Νίνο συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια πορείας στη δισκογραφία και σε λίγες ημέρες είναι και η πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα με τον Νίκο Μουτσινά και μεταξύ άλλων εξήγησε και τους λόγους που η σχέση του με τα ΜΜΕ, μέσα στον χρόνο, είναι ιδιαίτερη.

«Κλείνω 20 χρόνια. Πιστεύω ότι κανείς δεν ήθελε να φτάσω 20 χρόνια. Εμένα ήταν στόχος και τώρα έχω βάλει στόχο τα επόμενα 20. Πέρασα από έναν μεγάλο πόλεμο. Δεν το θυμάται κανείς αλλά όσοι είναι στο χώρο το ξέρουν. Όταν ξεκίνησα και μπήκαν στο Fame Story το 2002, μετά, η επικαιρότητα ήμασταν εμείς αλλά είχαμε μια πολύ κακή επικαιρότητα. Δεν μας ήθελαν καθόλου. Μας έλεγαν σκουπίδια. Μετά, την επόμενη χρονιά πάλι το ίδιο. Και εκεί μέσα σε αυτά τα χρόνια, δημιουργήθηκε κι αυτός ο περίεργος χαρακτήρας γιατί δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτήν την κακή επικαιρότητα» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Νίνο Ξυπολιτάς.

«Με έλεγαν ψωνισμένο επειδή δεν μιλούσα. Τι να μιλήσω; Αφού με έβριζαν. Και εκεί πάνω στηρίχθηκε ένα στυλ του κακού παιδιού» σχολίασε ο τραγουδιστής ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story.

«Δεν έγινα ποτέ πλούσιος το πιστεύεις; Μια ζωή στο σκάψιμο. Έχω μια άποψη για όλο αυτό που λέγεται ζωή. Πιστεύω ότι θα φύγουμε πολύ γρήγορα, είμαστε για μια βόλτα εδώ. Είμαστε περαστικοί, από τη στιγμή που ξεκινάει η γέννηση πας προς το θάνατο λένε», είπε ο Νίνο μεταξύ άλλων.

Σχετικά Tags

Νίνο Νίκος Μουτσινάς

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.