Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1 σε έναν ρόλο-κλειδί

Πρόσωπα φεύγουν και πρόσωπα έρχονται στις Άγριες Μέλισσες.

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, πρόκειται να δούμε πολύ γνωστά πρόσωπα να μπαίνουν στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και με τον τρόπο τους να παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.

Ένα από αυτά είναι και ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα. Μάλιστα, στο Πρωινό αποκάλυψαν και ποιος θα είναι ο ρόλος του και πώς θα παρασύρει την Δρόσω στην Τρούμπα.

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Δρόσω να φεύγει και να πηγαίνει στην Αθήνα. Θα φιλοξενηθεί από μία οικογένεια όπου δεν θα περάσει καλά και στη συνέχεια θα βρεθεί στο δρόμο της ένας περίεργος άνθρωπος, ένας τυχοδιώκτης, ο Τάκης Δοξαράς τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας» ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για έναν τυχοδιώκτη, έναν λαϊκό μπουζουξή ο οποίος έχει μάθει στη ζωή να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο. Ο Τάκης είναι το πρόσωπο – κλειδί που θα οδηγήσει την Δρόσω στην Τρούμπα και στο καμπαρέ Χαβάη. Από και πέρα ξετυλίγεται μια καινούργια ιστορία στην οποία, ως μαντάμ Κούλα, θα δούμε τη Ναταλία Τσαλίκη».

Λίγο μετά αποκάλυψε πως αργότερα στις Άγριες Μέλισσες θα μπει κι ένας άλλος ηθοποιός, που θα διεκδικήσει την Δρόσω. «Θα μπει και άλλος ένας άντρας για να διεκδικήσει τον έρωτα της Δρόσως. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιωάννη Ασκάρογλου, ο οποίος θα υποδυθεί τον αντίζηλο του Αργύρη Πανταζάρα στις Άγριες Μέλισσες. Νέος ηθοποιός με σπουδές στο θέατρο Τέχνης και έχει ζήσει για ένα διάστημα στο εξωτερικό, στην Αγγλία», ανέφερε ο δημοσιογράφος.Σχετικά Tags

Άγριες Μέλισσες

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.