Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ελένη αναγκάστηκε να προχωρήσει σε συμμαχία με την Χατζίδου προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο της απόδρασης.

Ο Δούκας πήγε στο συνεταιρισμό και ήρθε αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη, ενώ ο Τόλλιας κλήθηκε να ανακαλέσει την κατάθεσή του για τον Σεβαστό.

Τι θα γίνει όμως απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα να κάνουν πίσω από το σχέδιό τους, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες. Μαζί με τη Χατζίδου, που ρίχνει στάχτη στα μάτια του Βόσκαρη, αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα. Θα προλάβει, όμως, ο Βόσκαρης να τις σταματήσει;

Ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και φέρνει αναστάτωση στο χωριό και τον Μιλτιάδη που αποφασίζει να αντιδράσει και να εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών. Οι αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δόμνας προχωρούν αλλά το κλίμα είναι βαρύ καθώς ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του.

Η Πηνελόπη είναι ψυχρή απέναντι στον Μελέτη, ενώ την ίδια στιγμή ο Γραμματικός φαίνεται να την φλερτάρει. Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού ο πατριάρχης της οικογένειας επέστρεψε για τα καλά;

Σχετικά Tags

Άγριες Μέλισσες

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *