Τι είπε ο παρουσιαστής για την δήλωση του προέδρου του ΣΕΗ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Την απόφαση να μην προβάλλονται οι παραγωγές, στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχουν πάρει οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σειρές, ταινίες και παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις έχουν μπει στο συρτάρι και δεν πρόκειται να ξαναπροβληθούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η συγκεκριμένη απόφαση βρίσκει αντίθετο τον ηθοποιό και πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος σε τηλεφωνική συνομιλία με της πρωινής εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 την χαρακτήρισε «απαράδεκτη».

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές, όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στο τέλος του ηχητικού αποσπάσματος αντέδρασε. «Νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο το σχόλιο με τον Σεργιανόπουλο. Τι σχέση έχει ο Σεργιανόπουλος. Διαφωνώ πλήρως με τον Σπύρο. Αν ήμουν διευθυντής καναλιού, θα έλεγα ότι μέχρι να υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης δεν παίζω κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη. Η τηλεόραση είναι και πρότυπο. Δηλαδή, αν εμένα με πιάσουν να πουλάω ναρκωτικά μέχρι να αποδείξω ότι είμαι ένοχος ή αθώος δεν μπορεί ο Κυριακού να μου δίνει βήμα κάθε μέρα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σπουδαίος ηθοποιός αλλά δεν έχει να κάνει αυτό» είπε ο παρουσιαστής στον «αέρα» του «Πρωινού».

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σχετικά Tags

Γιώργος Λιάγκας Σπύρος Μπιμπίλας

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *