Ποιος θα είναι ο ρόλος του παρουσιαστή στο πολυσυζητημένο σόου

Ένα καινούριο reality πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του τον Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Πρόκειται για το πολυσυζητημένο «Bachelor», ένα σόου το οποίο έχει προβληθεί σε 30 χώρες. Σε αυτό συμμετέχουν 25 γυναίκες και ένας άνδρας, ο λεγόμενος Bachelor. Οι 25 γυναίκες θα προσπαθήσουν να γοητεύσουν τον εργένη και να κερδίσουν την καρδιά του. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος του σόου. Στο «Bachelor» ρόλο διαμεσολαβητή θα αναλάβει ο παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης ο οποίος ήρθε από το Λος Άντζελες για να συμμετάσχει στο σόου.

Ο Γιώργος Σατσίδης το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή «Alpha Παντού», προκειμένου να μας εξηγήσει ποια ακριβώς θα είναι η δική του αποστολή στο ελληνικό « Τhe Bachelor », αλλά και σε ποια φάση είναι τα γυρίσματα, πώς είναι ο Έλληνας Bachelor και αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από τις γυναίκες που βρίσκονται στη βίλα του show.

«Είναι μια παραγωγή που πραγματικά θαύμαζα, την έβλεπα ως θεατής στις ΗΠΑ που μένω τα τελευταία χρόνια και όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Alpha να συμμετάσχω σε αυτό το σόου, σε έναν ρόλο μεσολαβητή-ψυχολόγου τότε είπα αμέσως ναι» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σατσίδης.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Το Bachelor ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από το ABC, είναι ένα πρόγραμμα που έχει κάνει θραύση και έχει σαρώσει στις τηλεθεάσεις. Είναι ένας άντρας πολύ γοητευτικός, ικανός στο επάγγελμα που κάνει και φυσικά είναι ελεύθερος. Είναι γύρω στα 30 και τον διεκδικούν 20 με 25 κορίτσια. Βρίσκονται σε μια πολυτελή βίλα, ο Bachelor μένει σε μια ξεχωριστή βίλα. Συναντιούνται κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας και έχουν διάφορες δοκιμασίες και ρομαντικά ραντεβού. Όλα στήνονται με ένα φαντασμαγορικό τρόπο προκειμένου τα κορίτσια να νιώσουν άνετα».

Αναφορικά με το πώς οι υποψήφιες κερδίζουν την ασυλία, ο Γιώργος Σατσίδης είπε: «Υπάρχει η “τελετή των Ρόδων” που γίνεται μια φορά την εβδομάδα όπου παρευρίσκομαι και εγώ όπου ο Bachelor δίνει κάποια τριαντάφυλλα στα κορίτσια που μένουν στο σόου, δηλαδή παίρνουν την ασυλία».

Πώς είναι όμως ο Bachelor του οποίου την καρδιά θα διεκδικήσουν οι υποψήφιες; «O Bachelor έχει γνωρίσει τα κορίτσια αλλά δεν ξέρει ακόμα ποια θα κερδίσει την καρδιά του. Είναι ψηλός, μελαχρινός, έχει ανάγλυφους κοιλιακούς, είναι γυμνασμένος» είπε ο Γιώργος Σατσίδης.

Σχετικά Tags

Γιώργος Σατσίδης Bachelor Alpha

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *