«Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν»

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το «Survivor» έκανε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Η μελαχρινή παίκτρια τόνισε πως στεναχωρήθηκε που έφυγε από το reality αλλά το περίμενε καθώς ήταν η πιο καινούργια.

Επίσης, η Βαλέρια αναφέρθηκε και σε έναν καυγά που δεν έδειξαν οι κάμερες και είχε πρωταγωνίστριες εκείνη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Στεναχωρήθηκα που αποχώρησα. Το περίμενα, τα παιδιά ήταν μια παρέα. Θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν, δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα. Με την Ελευθερία γνωριζόμασταν από πριν, ένιωθα ότι έχω έναν δικό μου άνθρωπο. Τη δεύτερη εβδομάδα ήρθα κοντά και με την Ελένη. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια υποομάδα με τρία άτομα όταν απέναντί σου έχεις 8», είπε αρχικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

Η Βαλέρια Χοψονίδου στην συνέχεια τόνισε πως: «Ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είπαν τα κορίτσια να δημιουργήσουμε υποομάδα. Δεν είχα συνεννοηθεί με την Ελευθερία ποιον θα ψηφίσουμε. Ένιωσα ότι οι συμπαίκτες μου ενοχλήθηκαν που με υπερασπίστηκε η κόκκινη ομάδα. Ίσως αν έμπαινα στην κόκκινη να είχα διαφορετική αντιμετώπιση».

Η Βαλέρια Χοψονίδου επίσης αναφέρθηκε και σε έναν άγνωστο καυγά που είχε με την Άννα Μαρία. «Η Άννα Μαρία με κατηγορούσε ότι την ψήφισα επειδή μου το είπε η Ελευθερία» ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.Σχετικά Tags

Survivor Βαλέρια Χοψονίδου

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.