Τι θα γίνει απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε τον μικρό Σέργιο να έχει προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο, εξαιτίας όσων του «διδάσκει» η Μυρσίνη.

Η Σοφούλα εξομολογήθηκε στο Λάμπρο τον έρωτά της, ενώ η Ελένη στην προσπάθειά της να προστατευτεί από τον Βόσκαρη, τον χτύπησε. Στο μεταξύ, ο Μελέτης με την Πηνελόπη έχουν ακόμα μία συνάντηση, όταν τους επισκέπτεται ξαφνικά ο Κωνσταντής.

Τι θα γίνει όμως απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα.

Η Δρόσω πολιορκείται από τον Φίλιππο, ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή, στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα.

Η Σοφούλα, πληγωμένη από την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη, ενώ το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα.

Η Βιολέτα και ο Λάμπρος ενημερώνουν τον Μιλτιάδη, πως θα περάσει από επιτροπή, προκειμένου να γυρίσει σπίτι του, όμως η κατάστασή του τους ανησυχεί.

Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση, μετά την επίθεσή της στον Βόσκαρη, περνώντας ξανά μια κόλαση στα χέρια του. Εκεί όμως θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι.

Σχετικά Tags

Άγριες Μέλισσες

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.