Το τρυφερό του μήνυμα στους γονείς του

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother».

Ο ένας από τους δυο δίδυμος, ο Παναγιώτης Βαρουξής μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και θέλησε να μιλήσει στον Μεγάλο Αδερφό. Ο παίκτης φορτίστηκε συναισθηματικά με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Ήθελα να σου μιλήσω σαν τον μεγάλο μου αδελφό. Χθες ήμουν σε κάποιες σκέψεις, ίσως φαίνεται στα μάτια μου, ήθελα να μάθω αν οι γονείς μου είναι καλά» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βαρουξής.

«Έλεγα δεν θα κλάψω! Θέλω να πάρω μια απάντηση, ένα ναι πως είναι καλά γιατί δεν πρόλαβα να τους αποχαιρετήσω. Ούτε στο live μίλησα ούτε και ο Χρήστος μίλησε μαζί τους. Δεν είναι ακριβώς ότι μου λείπουν, γιατί ήμουν και στρατό και σπούδαζα, απλά δεν έχω την επικοινωνία. Οι γονείς μου για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε έχουν κάνει τα πάντα για μας. Αυτό δεν θέλω να το δείξεις στην τηλεόραση, ούτε για να με λυπηθούν, απλά ήθελα να σου το πω» πρόσθεσε βουρκωμένος ο Παναγιώτης Βαρουξής. Αμέσως μετά, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του Big Brother έστειλε απευθείας στην κάμερα το τρυφερό του μήνυμα στους γονείς του! «Τόσα χρόνια δίνατε σε εμάς και αφήνατε πίσω τις υποχρεώσεις σας» εξομολογήθηκε ο διαγωνιζόμενος του «Big Brother».Σχετικά Tags

Big Brother

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.