Η παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε

Η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου και στα όσα κατηγορείται.

«Δεν ξέρω σε αυτήν την υπόθεση αν φταίει η γειτονιά, γιατί στην περίπτωση αυτή φαίνεται ότι υπήρξαν καταγγελίες, αλλά οι υπηρεσίες καθυστέρησαν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο φόβος του ανθρώπου που θα δώσει τον γείτονα, γιατί ο γείτονας μετά μπορεί να τον ξεπουλήσει», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια άρχισε να ξεδιπλώνει τις προσωπικές τις εμπειρίες.

«Ο πατέρας μου, με πολλή αγάπη θα το πω, με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου, βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτήν την ιστορία. Ήμουν ένα παιδί κάτω από το πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία, και ήταν τυχερός και πέρασε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε, και πάλι από την αρχή, αλλά την είχε μαχαιρώσει, έμεινε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο.

Τι μου λες λοιπόν; Ποια γειτονιά; Ήξερε η γειτονιά μου ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια και πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς. Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κυρία Ελένη που ήταν ένα παιδάκι που έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη».

Σχετικά Tags

Ζήνα Κουτσελίνη Γρηγόρης Αρναούτογλου

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.