Κάνει λόγο για… δαιμονική τελετή στο ΟΑΚΑ που προκάλεσε την οργή του Θεού!

Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» θεωρεί ως αίτιο της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πριν 2 μέρες στην Αττική, τη μεγάλη συναυλία των Iron Maiden στη χώρα μας.

Αφορμή για το πρωτοσέλιδο, είναι η «θεωρία» που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο και αναφέρει ότι στις 20 Ιουλίου του 2018 οι Iron Maiden είχαν κάνει συναυλία στην Μαλακάσα και τρεις μέρες μετά είχε ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Τώρα, το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά είχαμε μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη.

Ο υπέρτιτλος αναφέρει: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο «θηρίο 666», ενώ προσθέτει «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

Στην φωτογραφία που έχει στο πρωτοσέλιδο (τραβηγμένη από την κάμερα του ΣΚΑΙ), δείχνει την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό με φόντο της φλόγες ενώ οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας διακρίνουν τα μάτια του κακού και αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχόλιο: «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού πως ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό».

Σχετικά Tags

Iron Maiden Ελεύθερη Ώρα Πεντέλη φωτιές

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *