«Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις»

Τη δική της ιστορία έχει γράψει στο χώρο της υποκριτικής η Νόρα Βαλσάμη και πολύς κόσμος αναρρωτιέται που βρίσκεται και γιατί έχουν χαθεί τα… ίχνη της. Η έμπειρη ηθποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού και ξεκαθάρισε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί στη Σύρο, αλλά και πως δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ασθένεια.

«Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Θα γίνω καλά, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη, απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είναι πολύ ήρεμα εδώ στη Σύρο, είμαστε σε ένα βουνό, θάλασσα και βουνό, τίποτα άλλο. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, θέλει λίγο φτιάξιμο. Έχει πρόβλημα γιατί έχει και υγρασία εκεί. Θα πάει ο γιος μου να το φτιάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πλειστηριασμό», είπε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη είπε στη συνέχεια: «Κουράστηκα με το θέατρο, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός, μα πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα; Του είπα ότι θα παίζω όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω. Μου αρέσει που είμαι εδώ, εγώ πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτές».

Σχετικά Tags

Love it Νόρα Βαλσάμη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.