Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη απαντάει για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό νεκρό. Θα κινηθούν νομικά.

Σε έξαλλη κατάσταση η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κυριακή Πακιρτζίδου απαντάει στους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό νεκρό

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ και μέρες είναι νεκρός και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το που θα γίνει η κηδεία. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πάρα πολύ τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον ηθοποιό και θέλουν να πάνε», αναφέρει χαρακτηριστικά η συνήγορός υπεράσπισης.

Τονίζει μάλιστα ότι «Είναι τρομακτικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος να υπάρχει αυτό το τεκμήριο αθωότητας το οποίο το έχετε λησμονήσει οι πάντες και το λέω χωρίς καμία εξαίρεση καθολικά και να είναι και νεκρός»

Επισήμανε ότι ο ηθοποιός είναι αθώος και αυτό θα αποδειχθεί καθώς και ότι θα κινηθεί νομικά γιατί αλλιώς δε θα σταματήσουν αυτές οι πράξεις.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός, είναι αθώος, το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί παρόλο που καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής […] Φυσικά θα κινηθούμε γιατί κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία. Και όταν κάποιος δε βάζει μόνος του τελεία θα πρέπει να το βάλει η δικαιοσύνη», ολοκλήρωσε η κ. Πακιρτζίδου.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.