prin vrasi ta avga ta tripai panta pinezes molis mathete logo tha kanete ki esis

Πριν Βράσει τα Αυγά, τα Τρυπάει Πάντα με Πινέζες. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

Πριν Βράσει τα Αυγά, τα Τρυπάει Πάντα με Πινέζες. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

Αγαπάτε τα αυγά; Τα παρακάτω κόλπα για βράσιμο, τηγάνισμα και κόψιμο αυγών θα σας προσφέρουν νέους τρόπους μαγειρέματος!

04-2016-0420231

Σφιχτά αυγά φούρνου

Αυτό μπορεί να είναι ενάντια στο μαγείρεμα των αυγών, αλλά μπορείτε να μαγειρέψετε σφιχτά αυγά στο φούρνο! Τοποθετήστε τα αυγά σε ταψί για κεκάκια. Δε χρειάζεται νερό. Απλά ψήστε τα στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφαιρέστε τα από το φούρνο και τοποθετήστε τα σε μπολ με κρύο νερό για να κρυώσουν και να σταματήσει η διαδικασία μαγειρέματος.

04-2016-0420232

Αυγά μάτια μέσα σε λαχανικά

Τηγανίστε τα αυγά μάτια μέσα σε ροδέλα κρεμμυδιού ή πιπεριά! Είναι ταυτόχρονα και εντυπωσιακό και θρεπτικό!

04-2016-0420233

Ξεχωρίστε εύκολα τα ασπράδια

Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού για να χωρίσετε εύκολα τα ασπράδια από τους κρόκους. Σπάστε ένα αυγό μέσα σε μπολ, βάλτε το στόμιο του μπουκαλιού πάνω από τον κρόκο και πιέστε το μπουκάλι. Το μπουκάλι θα αναρροφήσει τον κρόκο!

04-2016-0420234


Τέλεια κεντραρισμένοι κρόκοι

Αν θέλετε να φτιάξετε γεμιστά αυγά με τέλεια κεντραρισμένο κρόκο, υπάρχει ένα κόλπο για να το πετύχετε. 12 ώρες πριν βράσετε τα αυγά, γυρίστε το χαρτόνι στο πλάι. Έτσι οι κρόκοι θα κεντραριστούν στο ασπράδι και θα παραμείνουν έτσι στο βράσιμο.

04-2016-0420235

Μειώστε την πίεση

Χρησιμοποιήστε πινέζες για να πετυχαίνετε τέλεια σφιχτά αυγά κάθε φορά! Αυτό μειώνει την πίεση των αυγών, και όταν είναι έτοιμα, απλά ανακινήστε τα για να τα ξεφλουδίσετε πιο εύκολα. Τοποθετήστε την πινέζα στη στρογγυλεμένη πλευρά, καθώς εκεί συγκεντρώνεται ο αέρας.

04-2016-0420236

Τέλος το ξεφλούδισμα

Το ξεφλούδισμα των αυγών απαιτεί αρκετό χρόνο. Κόψτε κατευθείαν το βραστό αυγό με το μαχαίρι και αφαιρέστε το από το κέλυφός του με ένα κουτάλι.

04-2016-0420237

Δοκιμή φρεσκάδας

Ο μόνος τρόπος για να γνωρίζετε αν τα αυγά σας είναι φρέσκα, είναι να δοκιμάσετε αν επιπλέουν. Ρίξτε ένα αυγό σε ποτήρι με νερό, και αν επιπλέει σημαίνει ότι είναι γεμάτο με αέρα και δεν είναι πλέον φρέσκα. Τα αυγά που βυθίζονται είναι ασφαλή για κατανάλωση!

04-2016-0420238

Ομελέτα βάφλα

Δοκιμάστε να φτιάξετε ομελέτα σε βαφλιέρα! Είναι πανεύκολο και θα έχετε έτοιμο γεύμα μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

04-2016-0420239

Ομελέτα σε σακουλάκι

Έχετε ποτέ σκεφτεί να βράσετε την ομελέτα σας; Χτυπήστε την ομελέτα και προσθέστε όσα άλλα υλικά θέλετε μέσα σε σακουλάκι ζιπ. Αυτού του είδους σακουλάκια αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε να βράσετε αρκετά σακουλάκια ταυτόχρονα, και ετοιμάζετε εύκολα ένα γρήγορο γεύμα. Μπορείτε να τα φυλάξετε και κατάψυξη!

04-2016-04202310

Θέλετε να μάθετε πως να φτιάξετε ένα «χρυσό» αυγό; Παρακολουθήστε το βίντεο και μοιραστείτε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές με τους φίλους σας!


Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

loading…



Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Το frappetime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.