Η φωτογραφία από τη σύλληψη του Ντέιβιντ Μπόουι πωλήθηκε σε δημοπρασία για 4.500 ευρώ. 

Εμβληματική φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπόουι από τη σύλληψή του, το 1976 πωλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή των 4.500 ευρώ.

«Μια πρωτότυπη φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπόουι από το 1976», ανέφερε η περιγραφή του οίκου δημοπρασιών Ewbank’s Auctions στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία εκτιμώμενη τιμή ήταν τα 1.700 ευρώ.

«Το 1976 ο Ντέιβιντ Μπόουι συνελήφθη μαζί με τον Ίγκι Ποπ στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. Τους ζητήθηκε να προσέλθουν στο αστυνομικό τμήμα την επόμενη μέρα. Αυτή είναι φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπόουι στο αστυνομικό τμήμα, σε πρωτότυπο χαρτί kodak, 9,5 x 9,5 cm.» σημειώνεται.

Ο 28χρονος Ντέιβιντ Μπόουι με κοστούμι και ξανθά μαλλιά, ενώ κρατά ανέκφραστος την πινακίδα του αστυνομικού τμήματοςΑΠΕ

Επιπλέον αναφέρεται πώς περιήλθε η φωτογραφία στην κατοχή του πωλητή της. O αστυνομικός που πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογράφισε τον Ντέιβιντ Μπόουι την έδωσε στον κάτοχό της προσωπικά ως γαμήλιο δώρο, καθώς ήξερε ότι ήταν θαυμαστής του τραγουδιστή.

Ο πωλητής έχει στην κατοχή του αυτή τη φωτογραφία για 46 χρόνια και την κρατούσε κρυμμένη με ασφάλεια.

Η φωτογραφία σήμανσης είναι σε πολύ καλή κατάσταση για την παλαιότητά της. Είναι ασπρόμαυρη και απεικονίζει τον 28χρονο Μπόουι με κοστούμι και ξανθά μαλλιά. Το πρόσωπό του είναι ανέκφραστο, καθώς κρατά ψηλά την πινακίδα του αστυνομικού τμήματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.