Στρούντελ μήλου
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φυλλο σφολιατας
- 3 μεγαλα μηλα
- 5-6 κουταλιες ζαχαρη
- 1/2 κουπας σταφιδες
- 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο
- λιγο νερο
- κανελα
Πώς το κάνουμε:
- Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο.
- Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα.
- Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε.
- Λιωνουμε το βουτυρο και περιχυνουμε το στρουντελ.
- Ψηνουμε για περιπου 30 λεπτα στους 200.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πριν βαλουμε την σφολιατα στο ταψι το εχουμε βουτυρωσει. Σερβιρεται με ζαχαρη και κανελα ή ακομα καλυτερα με παγωτο βανιλια.
Εδώ σχολιάζεις εσύ
Το frappetime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
loading…