Στρούντελ μήλου

Τι χρειαζόμαστε:


  • 1 φυλλο σφολιατας
  • 3 μεγαλα μηλα
  • 5-6 κουταλιες ζαχαρη
  • 1/2 κουπας σταφιδες
  • 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο
  • λιγο νερο
  • κανελα

    Πώς το κάνουμε:

    1. Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο.
    2. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα.
    3. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε.
    4. Λιωνουμε το βουτυρο και περιχυνουμε το στρουντελ.
    5. Ψηνουμε για περιπου 30 λεπτα στους 200.

      Λίγα μυστικά ακόμα

      Πριν βαλουμε την σφολιατα στο ταψι το εχουμε βουτυρωσει. Σερβιρεται με ζαχαρη και κανελα ή ακομα καλυτερα με παγωτο βανιλια.


Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Το frappetime.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
loading…