Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας

Κανονικά στη θέση βρέθηκε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, μιας και η εκπομπή της ήταν από τις λίγες ψυχαγωγικές εκπομπές που βγήκαν στον αέρα. Στη 1 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές φορώντας γάντια και έχοντας ελάχιστους συνεργάτες στο τραπέζι και σε απόσταση ασφαλείας.

Η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν πολλά πράγματα. Και οι υπόλοιποι είμαστε εδώ, αλλά έχουμε πει να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, γιατί πρέπει κι εμείς να ακολουθούμε τα μέτρα που μας λένε. Μεγάλο το πλατό, όλοι είναι εδώ, θα εναλλάσσουμε την παρέα μας, αλλά δεν θα στριμωχνόμαστε. Και για μας όλα αυτά είναι καινούρια. Αυτό που έχει σημασία είναι: είμαστε εδώ, δεν θέλουμε να χάσουμε το κέφι μας, βγαίνουμε με το σύνθημα που πρέπει να μείνει σε όλων μας τα μυαλά, Μένουμε Σπίτι. Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Εμείς είμαστε στη δουλειά, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ότι γίνεται περισσότερο, όσο μπορούμε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλά και να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε. Το ζούμε μαζί.

Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα είμαστε μια εκπομπή που θα κάνουμε γέλιο και πλάκα και θα περνάμε όπως περνούσαμε. Όμως θα είμαστε παρέα και θα είμαστε μαζί και σε αυτό», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Σχετικά Tags

κοροναϊός Ελένη Μενεγάκη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *