Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής συνάντησε τη Δρόσω και δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή της.

Το προηγούμενο βράδυ είδαμε το Νικηφόρο να την επισκέπτεται και να της ζητά να περιοριστεί στο ρόλο της θείας για το μικρό Σέργιο. Στο μεταξύ, η Ελένη επισκέφτηκε μαζί με τον Λάμπρο τον εισαγγελέα και του εξήγησαν ποιος είναι ο Βόσκαρης.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του.

Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω.

Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο. Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

Σχετικά Tags

Άγριες Μέλισσες

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.