Οι δύο τους είχαν έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν με αφορμή σχόλια του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Σε ζωντανή μετάδοση έλυσαν τους… λογαριασμούς τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Ναταλία Γερμανού. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και μίλησε για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, όπως δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε και για σχόλια που έχουν γίνει από τον ίδιο για τη Ναταλία Γερμανού.

«Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό αλλά και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να το διαστρέβλωσε. Αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα κάτσει να δει τι είπες αλλά θα βρίσει επειδή το κάνει ο άλλος. Πλέον φιλτράρουμε περισσότερο πια τι θα πούμε… Το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δε νομίζω να το έχει φάει άλλος στην Ελλάδα. Εγώ π.χ. δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα. Απομόνωσαν κάτι κι είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς.»

Για σχόλια που έχει κάνει για τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν, ο Λιάγκας απάντησε: «Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση.»

Σχετικά Tags

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται Γιώργος Λιάγκας

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *